Zo heb je minder stress tijdens de verhuizing!

Zo heb je minder stress tijdens de verhuizing!

Een verhuizing geeft al stress genoeg. Je laat je oude stekkie achter en alles verhuist naar een nieuwe plek. Hier komt veel bij kijken en er moet er veel gepland en geregeld worden. Heel groot avontuur, maar dit kan soms ook veel stress geven.  Wij geven je tips, zodat je op de verhuisdag zelf minder stress ervaart!

 

Begin op tijd met inpakken

Of je nou een hoarder bent of niet, je hebt vast enorm veel spullen verzameld de afgelopen jaren. Je verhuizing is een perfect moment om je spullen uit te zoeken. Zo hoef je niet alles mee te nemen en begin je weer georganiseerd en opgeruimd. Als je inpakt is het fijn om alle breekbare dingen goed in te pakken in handdoeken en bubbeltjesplastic. Ook verhuis je georganiseerd als je de dozen labelt, zodat je weet welke doos naar welke kamer moet. Wel zo onhandig als een doos met kleding ineens in de keuken staat!

 

Schakel hulp in

Je hebt vast vrienden of familie die je willen helpen tijdens de verhuizing. Wil je hen niet inzetten of levert het aansturen stress op? Kies voor een koerierdienst! Deze weten wat ze doen en gaan zorgvuldig om met je spullen. Ze helpen je van inladen tot uitladen, waardoor je hele verhuizing vlotter gaat. Daarnaast ben je ook gelijk verzekerd tijdens je verhuizing, dit is een fijne bijkomstigheid!

 

Geef jezelf tijd

Het is fijn als de verhuizing zo snel mogelijk gebeurt. Echter, nadat alles is verhuisd kost het ook altijd wel wat tijd eer alles is uitgepakt en je helemaal gesetteld bent. Fijn om jezelf dus wat tijd te geven en je hier niet te druk om te maken. Zie de eerste week gewoon nog als een leuk avontuur in je eigen huis. Pak een tas in van alle spullen die je als eerst nodig hebt. Zo hoef je niet gelijk de eerste dag(en) alles overhoop te halen!

 

Met dank aan Koerier Amsterdam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *