Tips bij het kopen van een bril

Tips bij het kopen van een bril
Tips bij het kopen van een bril

Misschien ben jij wel meer een lenzendrager of houd jij juist van een montuur op je neus. Helaas is het na een aantal jaar wel tijd voor een nieuw montuur en nieuwe glazen. En… Tegenwoordig is een bril een fashion statement!  In dit artikel geven we tips bij het uitzoeken van een bril .Ga jij ook binnenkort voor een nieuw montuur? Dan heb je hier misschien wat aan.

Wenkbrauwen

Kijk goed naar je wenkbrauwen. Als je wenkbrauwen te veel boven je montuur uitkomen, is dat niet zo mooi, maar ze moeten ook niet te ver onder je montuur vallen. Het mooiste is, als je wenkbrauwen ongeveer samenvallen met de bovenste rand van het montuur.

Wimpers

Bij sommige monturen komen jouw wimpers tegen het glas aan, terwijl jij niet eens echt hele lange wimper hebt. Dat is niet fijn. Als dat bij jou ook het geval is, kies dat montuur dan niet. Het gaat namelijk steeds meer irriteren.

Comfortabel

Het spreekt natuurlijk voor zich, maar toch is het soms wel handig om een bril even wat langer op te zetten bij het uitkiezen. Soms blijkt na een minuut of 5 dat het toch niet zo lekker zit bij je oren of op je neus. Een bril moet wel lekker zitten natuurlijk. Bij Le Brille heb je veel comfortabele monturen.

Naast comfortabel zitten, is het ook goed om een montuur te kiezen waar je je comfortabel bij voelt en dat niet te ver uit je comfort zone ligt. Het moet wel bij je passen, want een bril is echt wel wat meer dan een kledingstuk. Een bril zegt ook echt wel wat over je identiteit. Je montuur moet dus wel jij zijn.

Kijk voor heel veel leuke monturen en tips op lebrille.com!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *