Televisie op vakantie

Televisie op vakantie

Op vakantie gaan is ontzettend leuk, maar toch moet je bepaalde dingen achterlaten. Als je op vakantie bent is het niet altijd mogelijk om Nederlandse televisiezenders te zien. Zeker als je naar een camping gaat. Op een camping weet je bijna zeker dat er geen tv is. Er zijn echter hele goede oplossingen voor dit verschijnsel. Met een camping satellietset is het wel mogelijk om tv op de camping te kijken.

Een camping satellietset is het totaalplaatje van alle wat nodig is om tv te kunnen kijken op de camping. Dus een tv, de afstandsbediening en de ontvanger. Deze ontvanger is een “ouderwetse” schotelantenne. Deze antennes heb je in vele verschillende soorten en maten. Een echte aanrader is travel vision r6 flat.

Deze ontvanger is beveiligd tegen diefstal. Het is bijna niet mogelijk om deze antenne te stelen en te gebruiken. Deze is daarom veel minder aantrekkelijk om mee te nemen. Van de antennes die er gestolen worden, wordt de kans zo nog kleiner dat dit jouw antenne is.

Verder is deze schotel erg modern. De meeste schotels moet je handmatig op een satelliet richten en hierop afstellen, echter deze schotel heeft al 14 voorgeprogrammeerde satellieten waardoor je bijna geen zorgen hoeft te maken over de ontvangst van de zenders.

Verder is het erg makkelijk om deze schotel mee te nemen. Sommige schotels moet je helemaal in en uitpakken. Ook al heb je de tijd. Het is toch makkelijker als je de schotel gewoon neer kunt zetten en dat je er verder niets meer aan hoeft te doen. Dan kun je de rest van de vakantie in je stoel tv kijken en hoef je niet meer af en toe op te staan om de schotel op een andere satelliet in te stellen. Verder kun je deze schotel heel makkelijk aansluiten op een digitale ontvanger. Hierdoor kun je ook op internet met de tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *