Leer hoe u de ultieme smaak aan uw vlees kan geven

Leer hoe u de ultieme smaak aan uw vlees kan geven

Iets leuks met iets leerzaam combineren, waar u later erg veel aan heeft. Dit kan u doen door middel van een Big Green Egg workshop te volgen. Hier leert u op de beste barbecue te barbecueën die er is. Op deze barbecue kan u het vlees zo intense smaak geven. Maar u moet dan wel weten hoe dit moet. Dit kan u dus leren door een workshop te volgen. Dit kan u boeken op de site die dit aanbiedt. Het kan ook een leuk team uitje zijn, maar natuurlijk ook een gezellige familiedag.

The Big Green Egg

The big green egg is een barbecue die is gemaakt door enkele top koks. Bij het ontwerpen van the green egg werd er overal aan gedacht om het vlees zo lekker en smaakvol mogelijk te krijgen. Deze top koks wisten daar natuurlijk wel raad mee. Uiteindelijk is the green egg een populaire barbecue geworden. Veel strandtenten en foodtrucks schaffen een green aan. Omdat deze barbecue zo populair is, komen er mensen op af. Het vlees wat van the green egg komt is vaak erg lekker. Daar moet je natuurlijk wel voor betalen. Gelukkig zijn er veel verschillende prijsklassen. The Green Egg heeft namelijk veel verschillende groottes. De kleinste heet the big green egg mini. Deze is meestal te krijgen voor ongeveer 630 euro. De grootste en ook de duurste is the big green egg XXL Deze kan oplopen tot een prijs van 6000 euro.

U kan daar veel vlees tegelijk op kwijt. Dit is erg handig voor de mensen die bijvoorbeeld een foodtruck runnen. Zij kunnen dan sneller hun klanten helpen. Als u het vlees zo mals mogelijk wilt krijgen, moet u het Big Green Egg houtskool aanschaffen. Deze kolen gaan 8 tot 20 uur mee. De gloeitijd wordt bepaald door het soort en de hoeveelheid vlees er op de barbecue ligt. Bij een groot stuk vlees moet de temperatuur meestal hoger zijn dan bij een klein stuk vlees. U kan de temperatuur regelen met de lucht aan- en afvoer. Des te meer zuurstof bij de kolen komt, hoe heter ze worden en he eerder ze zijn opgegloeid. The Green Egg is van zeer sterk materiaal gemaakt. Hierdoor is het mogelijk om uw Big Green Egg buiten te laten staan al u hem niet gebruikt. De barbecue is overal tegen bestemd. Hij kan temperaturen aan van 500 graden en -30 graden. Ook is de Big Green Egg bestand tegen alle weersomstandigheden.

Workshop boeken

Wil u met een groep tussen de 25 en de 100 mensen een leuke dag hebben, dan kan u een workshop boeken om type leren te barbecueën. U kan zelf het niveau uitkiezen wat de workshop heeft. Als u nog geen ervaring heeft met barbecueën dan bent u een beginner. Als u zelf thuis een barbecue heeft en u gebruikt die regelmatig, dan bent u een gevorderde. Andere niveaus zijn voor koks of andere mensen binnen de horeca geschikt. U moet zelf een beetje met u groep afspreken wat het gewenste niveau is. De groep dan ook in delen worden gesplit. Zo is het mogelijk verschillende niveaus te hebben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *