Wat doet een medium?

Wat doet een medium?
Wat doet een medium?

Waarschijnlijk denkt u bij een medium aan een spiritueel persoon die contact kan leggen met overledenen en ze willen laten zien dat de essentie van het leven niet alleen bestaat bij het leven op aarde maar dat er meer is. Het doel van een medium is om nabestaanden zich beter te laten voelen en om zo weer door kunnen gaan met hun leven.

Kort gezegd kunnen mediums dus een link tussen twee werelden leggen. Sommige beschrijven het al een telefoongesprek waarbij de kwaliteit van de lijn onderhevig is aan de stemming van de deelnemende personen. Het kan bijvoorbeeld onderbroken worden of slecht zijn door negatieve gedachten of omstandigheden. Sommige andere mediums uiten hun contact met anderen door middel van trance, muziek, door te tekenen, schilderen of andere artistieke uitingen.

Aan de andere kant proberen mediums ook andere te stimuleren zicht te verdiepen in de spiritualiteit. Mediums geloven in het bestaan van leven na de dood en kan andere mensen helpen te begrijpen dat er meer is tussen hemel en aarde. Niet alleen kan het helpen bij het verweken van een dood van een geliefd iemand, maar ook als je problemen hebt met het geloof zijn mediums erg prettig om contact mee te hebben. Zij zullen immers geen religie opdringen maar juist proberen te helpen met het begrijpen van je problemen. Eigenlijk een is een medium dus een spirituele therapeut.

Wilt u meer informatie over mediums? Bezoek dan de website van in-syn.nl.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *