Fashion tips voor mannen

Fashion tips voor mannen
Fashion tips voor mannen

Als man willen we er natuurlijk goed uit zien maar wat zijn nou echt de kleding trends voor mannen voor aankomende winter. Hier een aantal kleding tips volgens mode topper om er als man goed bij te lopen.

Een spijkerbroek
Een spijkerbroek is nooit verkeerd maar zorg wel dat de broek aansluitend is. Het is natuurlijk niet dat je nu ineens in skinny jeans moet gaan lopen maar een wat strakkere broek aan de kuit is niet verkeerd. Daarnaast zijn gaten in de broeken nog steeds een trend. Zorg dat je een broek koopt met gaten of kapotte stukken zonder dat het de broek te niet doen natuurlijk. Combineer deze broek met een stoere halve laars en een witte blouse en een lange jas en je outfit is compleet. Zorg wel dat je kiest voor een spijkerstof die niet te licht en niet te donkerblauw is. Wanneer je twijfelt kies altijd voor grijs of zwart.

Sneakers
Vrouwen houden van mannen met mooie schoenen. Dus zorg zeker dat je een paar goede sneakers in je kast hebt staan. Of het nu een Nike is of Adidas sneaker is, het is vrij snel goed. Let wel op dat je de sneaker goed combineert. Wanneer je namelijk een Nike Airmax schoen hebt dan moet je zorgen dat je er een strakke broek op draagt en een leuk T-shirt en een jasje ofzo. Dit omdat anders de schoenen in het niets vallen. Zorg gewoon dat je Modetopper.nl bijhoudt om de laatste sneaker trends bij te houden.

Verschillende stoffen
Maak in je outfit gebruik van verschillende stoffen en houd de kleur neutraal. Een grove gebreide trui met een spijkerbroek, of een wollen trui met een katoenen broek. Het kan allemaal, maar zorg wel dat je de kleuren bij elkaar matched. Bijvoorbeeld; grijs en zwart, spijker en zwart of wit en grijs. Durf eens te combineren en vraag de verkoopster of een vriendin om advies.

Een horloge
Ga opzoek naar een horloge dat bij jou past. Je hoeft namelijk geen Rolex te hebben om gezien te worden. Bij Armani en Hugo Boss hebben ze ook al horloges die je outfit compleet maken. Wij mannen hebben namelijk niet zoveel opties als vrouwen om er goed uit te zien dus je moet alle mogelijkheden met beide handen aanpakken.

Als laatste tip adviseren we je om altijd een vrouw je outfit te laten beoordelen. Zij hebben er toch net iets meer verstand van!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *