Banners bedrukken bij Maxilia

Banners bedrukken bij Maxilia

Wil jij jouw bedrijf in de spotlight zetten met een banner, of wil jij banners hebben als relatiegeschenken? Bij Maxilia heb je een ruime keuze uit bedrukte banners en andere producten die jouw bedrijf op laten vallen. Deze banners zijn perfect voor bijvoorbeeld een beurs of tijdens een andere promotieactie, maar staan ook perfect binnen en buiten jouw zaak.
Het is mogelijk om jouw logo, slogan, product of andere boodschap te plaatsen op deze promotieartikelen en relatiegeschenken.

 

Maxilia

 

Welke banners kan Maxilia bedrukken?

Er is een ruim aanbod aan verschillende banners en promotieartikelen. Voordat je iets besteld moet je eerst nagaan welke banner geschikt is voor jouw doeleinde.

 
Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een manier om jouw bedrijf op te laten vallen tijdens een beurs of een publiekelijk evenement, dan is een roll-up banner of een bedrukt dranghek van Maxilia perfect voor jou. Deze producten zijn bijna over de gehele oppervlakte bedrukbaar, hierdoor kan je jouw boodschap of logo optimaal overbrengen op de klanten. Daarnaast zijn ze compact en licht genoeg om gemakkelijk weer in een auto te laden na gebruik. Dankzij het stevige materiaal zullen deze banners het ook erg lang volhouden.

 
Als je juist op zoek bent naar een manier om jouw bedrijf op locatie extra zichtbaar te maken, dan is Maxilia ook de plek voor jou. Zo heeft Maxilia een assortiment aan gevelbanners, verstevigde straatbanners en zelfs skytubes. Gevelbanners zijn voorzien van twee stevige koppelstaven, waardoor ze gemakkelijk aan een muur te monteren zijn. Straatbanners zijn voorzien van een verzwaarde voet en een stevig frame, zodat je deze zonder zorgen een dag buiten kan laten staan.

 
Skytubes zijn de perfecte manier om jouw bedrijf tijdens een speciale aangelegenheid extra op te laten vallen. Deze lange buizen gevuld met actieve lucht dansen op hun plaats. Al deze producten zijn bedrukbaar met zowel jouw logo als een eigen tekst. Hierdoor zijn ze niet alleen perfect voor jouw specifieke doeleinde, maar zijn ze ook ideaal om jouw bedrijf weer te geven.

 
Maxilia heeft naast banners en skytubes ook heel veel andere promotieartikelen en relatiegeschenken op het gebied van elektronica, horeca en sport.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *