Palletboxen voor optimale veiligheid van uw producten

Palletboxen voor optimale veiligheid van uw producten

Palletboxen bieden een oplossing op maat voor uw producten en de opslag hiervan. Of het nou is voor de opslag van uw producten of het vervoer ervan, de palletboxen bieden optimale beveiliging, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over beschadigingen. Ook zijn de palletboxen efficiënter in opslag of het laden van vrachtwagens, omdat u ze kunt stapelen. Zo kunt u de aanwezige ruimte geheel benutten. Palletboxen hebben hetzelfde of een groter laadvermogen dan de gebruikelijke pallets, waarmee ze de volgende ontwikkeling zijn in tal van sectoren.

Simpele en veilige opslag

Palletboxen zijn speciaal gericht op de opslag of het vervoer van zwaardere producten. Waar u bij de gebruikelijke pallets nog gebruik moest maken van wikkelfolie, hoeft dit bij de palletboxen niet meer. De palletboxen hebben in- en uitklapbare zijkanten en eventueel zelfs een deksel, waardoor uw producten veilig staan binnen in de box. Doordat de zijkanten open te klappen zijn, zullen uw producten net zo makkelijk in of uit de palletboxen te halen zijn.

Oplossing voor vervoer of opslag

De palletboxen zijn, in tegenstelling tot pallets, goed op elkaar te stapelen. Vaak kunnen palletboxen drie tot vijf hoog worden gestapeld, waardoor aanwezige ruimte in uw opslag of in vrachtwagen effectief kan worden benut. De palletboxen zijn af te sluiten met een deksel, die zorgt voor perfecte ondersteuning van de bovenliggende palletboxen. Efficiënter werken met de palletboxen; daar heeft u pas écht profijt van.

Keuze uit materiaal

De palletboxen zijn gemaakt van verschillende materialen, allen met een solide uitstraling en effectiviteit. U kunt kiezen uit kunststof, hout of staal. Kunststof en hout zijn over het algemeen goedkopere, maar prima mogelijkheden voor de opslag van zwaardere producten. Daarbij hebben deze materialen ook nog eens een keurige uitstraling. Staal brengt iets meer kracht mee voor de bescherming van uw producten. De mogelijkheden van palletboxen zijn enorm en bieden dé oplossing voor veilige opslag en vervoer.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *