Onzichtbare plak bh’s kunnen iedere outfit redden!

Onzichtbare plak bh’s kunnen iedere outfit redden!

Als je wel eens een jurk draagt, is de kans groot dat je het probleem al een keer tegengekomen bent: je hebt een prachtige jurk met een open rug, maar de enige bh’s die je aan kunt doen lopen over het open gedeelte van de jurk en verpesten de outfit. Je kunt dan natuurlijk iets over de jurk dragen, maar dat is ten eerste zonde van de mooie open rug en is ten tweede niet altijd mogelijk, afhankelijk van de temperatuur bij de gelegenheid waar je naartoe gaat. Wat je outfit dan kan redden is een plak bh.

 

Plak bh

 

Plak bh: een onzichtbare bh

Een plak bh is een soort onzichtbare bh die aan je huid blijft kleven. Omdat het een zelfklevende bh is, zijn er geen bandjes over de rug of schouders nodig en blijft de bh uit zichzelf mooi zitten! Met een zelfklevende bh heb je dus alle ondersteuning die je van een bh verwacht, zonder dat je outfit verpest wordt omdat er bh-bandjes of andere randen van je bh uitsteken. Zo kun je dus zonder zorgen de outfit aan die je wil, of dit nu de bovengenoemde jurk met open rug is, of een andere outfit met een open achterkant. Ook zijn deze bh’s zonder band over de rug natuurlijk ideaal voor mensen die liever geen reguliere bh’s dragen vanwege een gevoelige huid of omdat de banden vaak te strak zitten. Zonder banden zit een bh veel minder vervelend!

 

Push up plak bh

Plak bh’s zijn ook verkrijgbaar in een push up uitvoering. Ook als je dus het liefst een push up bh draagt onder je outfit, kan deze onzichtbare uitvinding de redder van de avond zijn. De push up variant werkt in principe hetzelfde als de gewone plakkende bh, de bh’s zijn eenvoudig aan te trekken door ze op je huid te plakken en blijven de hele avond mooi onder je kleding zitten. Geef je outfit de extra boost die je hem graag wil geven met een zelfklevende push up bh en rock die jurk met open rug of iedere andere prachtige outfit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *