Vijf redenen waarom je vingerafdruksloten in huis zou moeten gebruiken

Vijf redenen waarom je vingerafdruksloten in huis zou moeten gebruiken
Vijf redenen waarom je vingerafdruksloten in huis zou moeten gebruiken

Weet je waarom het slim is om vingerafdruksloten in huis te gebruiken? Veel mensen weten niet waarom dit zo belangrijk is en daarom hebben wij in dit artikel de vijf belangrijkste redenen voor je op een rijtje gezet.

 

  1. Beveiliging – met dit type deurvergrendeling kan niemand die daar niet thuishoort binnenkomen. Het slot is zo ontworpen dat het met behulp van de vingerafdrukken van de gezinsleden kan worden geopend en de deuren gaan dus nooit open tenzij je een van de eigenaren van het huis bent.

 

Het veilig houden van je gezin is een van de meest belangrijke dingen en dit soort sloten is ontworpen om ervoor te zorgen dat de veiligheid van je gezin zo goed mogelijk geregeld is.

 

  1. Handig – als je je vingerafdrukken kunt gebruiken om de deuren te openen, is dit beslist handiger dan dat je een bos sleutels met je mee moet dragen die de meeste mensen trouwens ook nog eens verliezen. Als je nieuwe mensen toegang wilt verlenen, kunnen ze eenvoudig aan het vingerafdrukslot worden toegevoegd zodat ook zei met hun vingerafdruk binnen kunnen komen.

 

  1. Duurzaam en sterk – deze sloten zijn ontworpen om duurzaam en extreem sterk te zijn. Dit betekent dat ze bestand zijn tegen extreme omstandigheden. Het betekent ook dat een inbraak uiterst moeilijk en meestal onmogelijk zal worden omdat er echt vingerafdrukken nodig zijn om de sloten te ontgrendelen.

 

  1. Bijna onfeilbaar – bij dit type slot gaan de meeste mensen ervan uit dat er echt vingerafdrukken nodig zijn om in het huis te komen en hoewel dat ook een van de beste manieren is om de deuren te ontgrendelen, is dit niet de enige manier.

 

De fabrikanten van deze sloten weten dat het niet verstandig is om slechts één methode te gebruiken om een deur open te kunnen krijgen. Ze bieden dus ook nog verschillende alternatieve methoden om als dat nodig is de deuren te kunnen openen.

 

Veel van deze sloten hebben ook een toetsenbord waarmee je het slot kunt ontgrendelen. En veel sloten hebben ook een mechanische sleutel die in geval van nood kan worden gebruikt.

 

  1. Goede investering – deze sloten kosten iets meer dan de originele sloten voor huizen, maar het is het extra geld zeker waard. Met alle extra beveiliging en bescherming die deze sloten je gezin bieden is het absoluut voor iedereen een goede investering.

 

Voor meer informatie, bezoek onze website: Slotenmaker 24 in Leiden 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *