Van Hardloopblog naar Lifestyle Blog

Van Hardloopblog naar Lifestyle Blog

Tamara Kops is in 2014 een blog over hardlopen begonnen genaamd Healthy Running. Deze blog is ze begonnen met de intentie om hier haar blogs te plaatsen over hardlopen. Ze heeft op haar Instagram account binnen 3 jaar al meer dan 7000 actieve volgers gekregen. Daarnaast is ze ook actief op Facebook waar ze al meer dan 1000 actieve volgers heeft. Een groot gedeelte van deze blogs leest ook haar blogs die ze op haar website plaatst. Deze website krijgt naast Social Media ook verkeer vanuit Google omdat haar website goed vindbaar is op bepaalde termen zoals “Hardlooptips” of “Hardloopblog”. Uiteindelijk werden er ook artikelen geschreven die over het leven van Tamara Kops gaan. Daarnaast heeft ze ook nog een nieuwe hobby erbij gekregen en dat is wielrennen. Door deze update moest ze wel een nieuwe naam verzinnen voor haar nieuwe blog. Ze heeft er dus voor gekozen om haar blog te veranderen in TamaraKops.nl.

Sinds deze nieuwe naam voor haar blog live is heeft ze er ook voor gekozen om een nieuwe website te maken. Deze website gaat dus niet alleen meer over hardlopen, maar ook over Tamara’s lifestyle en wielrennen. Onder lifestyle vallen de categorieën recepten en reizen. Het is namelijk Tamara’s hobby om zoveel mogelijk leuke dingen/reizen te doen. Ze gaat namelijk minimaal 3 keer per jaar op reis, hieronder vallen ook diverse sport evenementen.

Tamara kan al bijna volledig leven van haar blog, maar toch probeert ze hier en daar geld te besparen op leuke uitjes. Dit doet ze onder andere door aanbiedingen te zoeken op sites zoals www.DagjeUitDeals.nu. Op deze site tref je verschillende deals om een dagje uit te plannen. Je kunt hier bijvoorbeeld op zoek gaan naar een sauna, museum, dierentuin, pretpark of nog veel meer. Als ze bijvoorbeeld een dagje uit gaat naar een sauna in een bepaalde provincie is het mogelijk dat ze hier gratis toegang voor krijgt in ruil voor een blog. Doordat ze nu een lifestyle blog heeft kan ze deze blogs makkelijker promoten op haar nieuwe website, want voorheen kon dit alleen voor hardloop-gerelateerde activiteiten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *