Vaker buiten, vaker in beweging dankzij de e-bike

Vaker buiten, vaker in beweging dankzij de e-bike

Het is echt een ontzettende rage op dit moment, het zal je niet ontgaan zijn, de e-bike. Allerlei mensen in mijn omgeving die schaffen er een aan. In het dorp zie ik ze ook af en aan gaan. De elektrische fiets is bezig aan een opmars. Enfin, het leek me wel wat. Geheimpje, niet verder vertellen maar ik heb wel een buikje op dit moment. Ietwat te veel binnen, bier drinken, niet bewegen, ja dat helpt niet voor de gezondheid. Dus het is tijd om het roer om te gooien. Maar om nou iedere dag te gaan fietsen of zo, dat is ook weer zo wat. Ik heb zeker in het begin wat ondersteuning nodig.

Tip: https://www.fastfuriousscooters.nl/elektrische-fietsen/

Nou ja dat is precies wat elektrische fietsen doen, ondersteunen. Dus dat leek me een eerste goede stap. Het probleem is alleen die e-bikes zijn op dit moment nog wel aardig aan de prijs over het algemeen. Je betaald al snel dik duizend Euro, wellicht wel 2000 Euro voor een goed merk, en fijn model. Dat geld heb ik niet. Dus ik ging een beetje googelen, ik heb voor de rest toch niet zoveel te doen. Na wat vergelijken tussen meerdere winkels, kwam uiteindelijk terecht bij fastfuriousscooters.com. Daar wel betaalbaar. Dus ik heb de stoute schoenen aangedaan en ik heb direct besteld.

Aanbevolen: https://www.fastfuriousscooters.nl/puch

De fiets was binnen een mum van tijd geleverd. Ik heb gekozen voor het merk Puch. Dat is een merk waar ik vroeger een brommer van had. Goede ervaringen daarmee. Wellicht dat een tikje nostalgie meespeelde in mijn keuze. Ik heb de fiets nu al een paar weken. En ik ga er vrijwel iedere dag wel op uit, sowieso om wat boodschappen te doen. Maar ook bijv. om bij vrienden langs te gaan. Fietsen om het fietsen vind ik niet zoveel, maar ik merk dat ik vaker de auto laat staan en opteer voor de fiets, en daarmee ben ik meer buiten, beweeg ik meer, en ook op de weegschaal merk ik dat al.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *