Nieuwe hobby, gelnagellak!

Nieuwe hobby, gelnagellak!
Nieuwe hobby, gelnagellak!

Nieuwe hobby, gelnagellak!

Veel vrouwen vinden het te veel werk en andere zweren erbij. Nagellak! Naast dat het een mooie toevoeging is aan je outfit kan het ook heel mediterend effect hebben. Het aanbrengen van nagellak vergt namelijk geduld en tijd en geeft je tevens een goed gevoel over jezelf aangezien je jezelf echt aan het verwennen bent!

Wordt nagellak uw nieuw hobby?

Soorten nagellak

Naast de gewone manicure die u kunt gaan doen bij uw nagelspecialiste of de ‘french manicure’ die mooi en natuurlijk overkomt kunt u natuurlijk ook uw nagels laten lakken of zelf doen! Naast het gewone nagellak bent u misschien ook bekend met gelnagellak. Een nagel die langer blijft zitten en minder snel schade oploopt wanneer u even aan het kroelen bent met uw huisdier of echt even uw sleutels moet pakken onderuit uw handtas.

 

Wat zijn gellak nagels?

Gellak nagels is een nagellak waar een gel substantie is verwerkt in de lak. Hierdoor is de gelnagellak langer houdbaar dan normale nagellak. De gel komt tot uiting wanneer hij uithardt onder een lamp. Dit kan een LED lamp of een UV lamp zijn voor elke lamp geldt echter een andere uithardtijd, bij de LED lamp is het gebruikelijk om de gel nagellak zestig seconde te laten uitharden en voor de UV Lamp is dit dan weer 120 seconde.

Verder hoor je bij gellak nagels ook drie lagen aan te brengen. Een basislaag, een kleurlaag en een toplaag. Vooral de toplaag zorgt ervoor dat de schade aan uw gellak nagels minimaal blijft. Tevens is er een eindeloos assortiment aan kleuren voor de kleurlaag en hoef je je dus nooit te vervelen bij 1 kleur.
Mocht u toch van gedachten verandert zijn, nadat u dit heeft gelezen en toch denken dat u dit wel eens wilt uitproberen dan kunt u altijd gaan voor een gel nagellak starterspakket. Hierdoor krijgt u alles in huis om te beginnen aan uw nieuwe hobby!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *