Met deze tips is jouw lichaam zomerproof

Met deze tips is jouw lichaam zomerproof
Met deze tips is jouw lichaam zomerproof

De zomer komt er inmiddels ook weer aan. Lekker liggen op het strand in je zwembroek of bikini. Maar is jouw lichaam al klaar voor de zomer? Ik moet heel eerlijk zeggen die van mij nog niet. Ik ben nu hard bezig om op mijn voeding te letten en ik train 3x per week bij fitness Rijswijk. In dit artikel ga ik je hele handige tips geven om jouw lichaam zomerproof te krijgen.

Voeding

Voeding is het belangrijkste onderdeel. Het gaat er niet zo zeer om dat je veel of helemaal niet moet eten. Het gaat erom wat jou lichaam nodig heeft aan voeding. Zorg voor variatie in je eten en drink genoeg water. Water is als het ware een soort brandstof. Als je veel zweet tijdens het sporten dan verliezen je spieren veel water. Je spieren kunnen weer energie krijgen door water te drinken.

Voldoende slaap

Als je te weinig slaap hebt gaat je lichaam je voedsel anders verwerken in je lichaam. Dit kan er voor zorgen dat je zelfs onnodige kilo’s aankomt. Verder zorgt te weinig slaap voor concentratieproblemen. Een goede concentratie is van belang tijdens het sporten. Als je geen concentratie hebt tijdens het sporten ga je minder resultaat boeken.

Sporten

Sporten, sporten en nog eens sporten. Sporten vind ik het leukste wat er is. Het is als het ware een uitlaatklep voor me. Ik zelf ben nog een beginnende sporter. Ik heb daarom eerst een tijdje bij personal trainer den haag gezeten.

Ik hoop dat ik je wat handige tips heb meegegeven. Heb jij nog goeie ideeën? Laat het me weten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *