Al je spieren stimuleren!

Al je spieren stimuleren!
Al je spieren stimuleren!

Sportspalace (wat onder andere sportschool Zutphen bezit) weet welke fitnes apparaten en groepslessen nodig zijn om ervoor te zorgen dat jij straks weer kan pronken op het strand met je lichaam; zonder na te denken welke pose het beste is als iemand zijn smartphone op je richt om een foto van je te maken.

Wees niet bang om hulp te vragen!

Een personal trainer kan een onderdeel spelen in je progressie in training, hij/zij weet precies welke voeding je beter kan laten staan en op welke wijze je het beste kan trainen om een optimaal resultaat te behalen. Naast dat een personal trainer jou de juiste tools en richting geeft, is een personal trainer ook een vertrouwenspersoon. Als jij met het verkeerde voeten uit bed stapt en na lang tobben toch besluit naar de sportschool te gaan, zorgt een personal trainer altijd voor de juiste motivatie om nog net even dat tandje bij te zetten. Dit veroorzaakt snelle resultaten. Aan het einde van de training sessie ben je misschien bekaf, maar tevreden en trots op jezelf. Verder kijkt een personal trainer naar je geslacht, leeftijd en lichaamsverhouding en zal jou nooit een trainingsschema geven wat niet past bij jou en je lichaam; dit gaat altijd in dialoog. Denk hierbij aan deze vragen: Wat wil je bereiken? Ga je voor conditie of vind je kracht belangrijker? Ben jij bereid je voedingspatroon volledig te veranderen of wil je niet te streng zijn voor jezelf?

Ontspanning

De laatste tip die ik wil meegeven is: neem tijd voor ontspanning! Het leven is al druk genoeg, daarom is het van belang om af en toe een rustmomentje in te schakelen en na het fitnessen nog even een uurtje de sauna in te duiken. Dit is goed voor je mentale gezondheid en je huid. Veel plezier en succes alvast in het nieuwe jaar!

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *