Kunt u komend jaar minder voor zakelijk energie gaan betalen?

Kunt u komend jaar minder voor zakelijk energie gaan betalen?

Omschrijving: Is het mogelijk om het komende jaar minder voor uw huidige zakelijke energiepakket uit te geven? Wij zochten het voor u uit.

 

De meeste bedrijven zijn continu bezig om de nieuwe technologieën in de gaten te houden, met hierbij als doel om minder energie te gebruiken. LED-verlichting, zonnepanelen, windmolens en talloze andere nieuwe ontwikkelingen zorgen voor een lager energieverbruik en een hogere energieopbrengst.

 

Toch wordt een belangrijk onderdeel hiervan over het hoofd gezien: daadwerkelijk besparen op de huidige energiekosten bij de energieleverancier. Het is over het algemeen een stuk eenvoudiger om geld te besparen op iets dat u al heeft dan iets waar u op dit moment nog in moet investeren.

 

Wij helpen u in dit artikel daarom graag verder met het antwoord op de vraag: “Kan ik komend jaar minder betalen voor mijn zakelijke energie?”. Wij kunnen u alvast vertellen dat het juiste antwoord hierop ‘Ja’ is, en in dit artikel zullen wij dieper ingaan op de manieren waarop u dit voor elkaar kunt krijgen.

 

Wat betekent het om minder te betalen?

Het is heel eenvoudig binnen de energiemarkt om minder voor uw energie te betalen. Er zijn inmiddels dusdanig veel energieleveranciers op de zakelijke markt dat er een interne concurrentiestrijd is ontstaan. En dat is voor u als ondernemer alleen maar aantrekkelijk, want dit betekent dat er ook op prijs flink wordt geconcurreerd.

 

Minder betalen voor zakelijke energie is altijd een primair doel binnen een organisatie. Energie is vandaag de dag een dusdanig hoge kostenpost dat het op termijn flink kan schelen wanneer u slechts enkele procenten minder betaalt op uw jaarrekening.

 

Wij hebben voor oriënterende bedrijven een handige vergelijkingstool samengesteld. In deze tool kunt u exact aflezen wat u op maand- en jaarbasis kunt besparen wanneer u overstapt naar een andere energieleverancier of een ander energiepakket bij uw huidige energieleverancier.

 

Klik hier om onze handige vergelijkingstool te gebruiken >>

 

Kost overstappen veel geld?

Als u van plan bent het komende jaar flink te besparen op uw zakelijke energiecontract dan is het raadzaam om te kijken hoe interessant het is om over te stappen. Overstappen naar een andere energieleverancier is altijd voordelig, want het scheelt veel geld. En doordat er ook geen kosten komen kijken bij het maken van een overstap kunnen veel bedrijven hier ontzettend veel winst boeken.

 

U hoeft dus ook niet bang te zijn dat u een aanslag in uw postvak ontvangt wanneer u wilt overstappen naar een andere energieleverancier. Als uw huidige energiecontract aangeeft dat u binnenkort kunt overstappen dan is de kans groot dat u inderdaad binnen enkele maanden een andere energieleverancier kunt kiezen. En dat is bijzonder voordelig als het aankomt op uw jaarrekening.

 

Overstappen naar een andere energieleverancier klinkt als een grote stap. Toch betekent het in vrijwel iedere situatie dat u aanzienlijk minder gaat betalen voor het energiecontract dat u heeft afgesloten. Een klein beetje onderzoek kan al snel resulteren in een besparing van duizenden en soms zelfs tienduizenden euro’s per jaar. Het loont altijd om te oriënteren welke mogelijkheden er voor uw bedrijven zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *