De voordelen van e-sigaret kopen

De voordelen van e-sigaret kopen

Denk je er al langere tijd over na om een e-sigaret te gaan kopen? Dat is een verstandig idee, hier zal je zeker voordeel van hebben zowel op gezondheidsvlak als op financieel vlak. Ook steeds meer consumenten in Europa beginnen in de gaten te krijgen dat een e-sigaret een minder schadelijke tabak sigaret vervanger is. Het aantal consumenten dat de tabak sigaret naast zich neer gelegd heeft en overgestapt is op de e-sigaret is de afgelopen twee jaar explosief gegroeid.

Een e-sigaret om gezondheidsredenen

Het is al vele jaren bekend dat het roken van tabak sigaretten niet ten goede komt aan de gezondheid van de roker. Hele lange tijd is er niet veel geweest dat hier verandering in bracht, totdat de e-sigaret kwam op zetten. Eerst is er lange tijd twijfel geweest of deze wel minder schadelijk zou zijn dan een tabak sigaret. Maar na een aantal onafhankelijke onderzoeken was het dan eindelijk duidelijk, de e-sigaret is vele male minder schadelijk dan een tabak sigaret.

In America is het zelfs al zover dat de zorgverzekering de e-sigaret is opgenomen in de hulp middelen om te kunnen stoppen met roken. De e-sigaret wordt daar ook vergoed en hier wordt uiteraard veel gebruik van gemaakt.

Om financiële redenen dampen

Ook zijn er consumenten die beginnen met dampen om financiële redenen, de e-sigaret is in gebruik maar liefst tachtig procent goedkoper dan een tabak sigaret. Het is even een kleine investering om te beginnen met dampen maar na deze investering begin je fors te besparen. En dat komt door het feit dat een flesje e-liquid dat vergelijkbaar is met 120 tabak sigaretten maar vijf euro kost, daarin tegen kost een pakje sigaretten met 20 sigaretten al zeven euro.

Een e-sigaret vraagt uiteraard wel onderhoud, de onderhoudskosten komen maandelijks neer op circa vijf euro, en je hebt al een goede e-sigaret vanaf dertig euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *